dilluns, 25 de maig de 2009

EL FÒRUM DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA INCIDEIX EN EL PRESSUPOST

Possiblement el fet més significatiu del Pressupost Municipal de 2009, a banda de les dades numèriques que s’han presentat, ve donat pel camí que s’enceta amb la incorporació de la partida Inversions Agenda 21 Local.
Es tracta del primer pas d’un llarg camí que vol aconseguir la participació de la ciutadania en la confecció dels propers pressuposts municipals. Pot semblar que la quantitat no és significativa, però es pot considerar de molta importància la novetat que per a aquest Ajuntament representa la incorporació en el pressupost municipal de les demandes consensuades en el Fòrum de Participació Ciutadana.
Cal remarcar però, que el pressupost és una eina de treball, que es va moldejant durant la seua execució i aquest any no en serà una excepció. Caldrà anar introduint les modificacions que siguen necessàries, com per exemple les inversions provinents del Pla d’Inversió Local i el Pla de Suport a la Inversió Productiva i que mostraran a finals d’any la realitat de la seua execució. Serà interessant anar veient com evoluciona i, si és del vostre interès, vos convidem a que visiteu les dependències municipals i demaneu-ne informació.

També podeu podeu sol·licitar informació a través del correu electrònic:
ajuntament@montaverner.com (identifiqueu en l’assumpte “pressuposts municipals 2009”)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada